Úšní a tělové svíce Tádé

Magie ohně fascinovala lidstvo od nepaměti. Ovládnutím tohoto živlu byla člověku dána moc nad světlem a teplem. Tento účinek se přičítá také k ušním a tělovým svícím, které jsou již od pradávna známy jako přírodní léčebný prostředek v různých kulturách.

Historické kořeny svící nacházíme u stepních národů Sibiře, v Asii a u Indiánů Severní Ameriky.

V dávné minulosti používali naši předkové na léčení svíčky z kůry stromů do kterých nacpali bylinky a ponořením do včelího vosku tak dosáhli pomalého hoření a tím větší účinek.

Na základě těchto poznatků začali v Maďarsku vyrábět svíčku kónického tvaru kdy je bavlněné plátýnko namáčeno do kurkumy, léčivého oleje a včelího vosku. Mají délku 23 cm. Pod názvem Táde se svíčka dostává do obchodů a k masérům či léčitelům. Jsou vyráběny výhradně ručně, jsou nositely silné energie.

Při hoření svíčky, která je jemně přiložena na doporučené místo na těle dochází ke komínovému efektu-vytáhnutí směrem vzhůru-z kůže ven. Svíčku Tádé můžete přiložit kdekoliv, kromě oblasti srdce,vrchní části hlavy,do otevřených ran a na sliznice. Samosvíčkování je vhodné pro každého a dá se naučit praxí.