Když duchové tančí nad našimi hlavami...
(úvodní šamanský seminář)

Termíny seminářů

Když tančí duchové nad našimi hlavami, je uzdravení na blízku.

Každý pacient si nosí svého vlastního lékaře v sobě. Nejlépe uděláme, když dáme tomuto lékaři, který je v každém z nás šanci, aby začal svou práci.

Šamanismus patří k nejstarším způsobům jak učit člověka žít v duchovní a tělesné rovnováze a zároveň v harmonii s přírodou i vesmírem.

Základy šamanismu jsou relativně prosté: sebedisciplína, oddanost cíli a praktická činnost. Šaman i šamanka vědí, že jsou součástí celého vesmíru, že tvorové mají stejnou podstatu, ať jsou to zvířata, rostliny nebo lidé. Příroda má duši stejně jako tvorové.

Na tomto semináři se seznámíte se základy šamanského cestování, nalezení svého silového zvířete a jak cestovat za svým učitelem. Dozvíte se o významu svých zvířecích pomocníků, jejich charakteristiku a jak s nimi pracovat a nakonec tanec se svým silovým zvířetem.

A vše co by měl začátečník o šamanismu vědět. Plánování cesty, šamanské nástroje, používání vykuřovadel, vytvoření oltáře, šamanského váčku, šamanské hůlky a další informace, které vám pomohou obohatit váš vnitřní život.