!!! Masáže dětí !!!

Milé maminky.

Nabízím vám od 1. února 2010 zdarma masáže dětí, se kterými pravidelně cvičíte Vojtovu metodu, nebo Bobata. Po 13ti letech masérské praxe jsem zjistila, že kromě pravidelného cvičení, vložení masáží a energetická práce pomáhá k rychlejšímu léčení a uvolnění.

Vím, že starat se o děti, které potřebují více péče není jednoduché jak po fyzické, tak i psychické stránce. To nemluvím o penězích.

Rozhodla jsem se, že těmto dětem nabídnu bezplatné masáže vždy ve středu od 8.00 – 12.00.

Pokud máte zájem, neváhejte se mi ozvat.



Nemějme strach dotýkat se novorozených dětí. Na hřejivé pohlazení ten čerstvě narozený človíček dychtivě čeká. Láskyplné doteky jsou pro tělesnou a duševní pohodu dítěte nezbytné. Je dokonce prokázáno, že i nedonošené děti se vyvíjejí rychleji, jsou-li pravidelně masírovány.

Děti jsou na shiatsu velmi vnímavé. Je to láskyplný způsob, jak jim poskytovat preventivní péči. Děti umí skvěle napodobovat, takže nebude dlouho trvat, kdy budou samy masírovat své panenky a začnou chtít pracovat na vás.

Shiatsu je účinné při léčbě nočního pomočování, zácpy, chronických bolestí hlavy, hyperaktivity, také pomáhá dětem s astmatem. Výborná podpůrná terapie u dětí, se kterými rodiče cvičí Vojtovu metodu, teda u dětí postižených dětskou mozkovou obrnou, asfyktickým syndromem, po úrazech, ochrnutích, epilepsii. Velmi dobře ji snášejí a rychleji prospívají nedonošené děti. Masírovat je možno již od čtrnáctého dne života novorozence. Kromě shiatsu lze použít také reiki. Masáž trvá přibližně 20 až 60 minut a je přizpůsobena věku a individuálním potřebám dítěte.